Erikoiskasvohoidot

BIOLINE DETAILS OF BEAUTY KAVIAARI-RETINOLI SILMÄN-/HUULTENYMPÄRYSIHON HOITO 45MIN

Erityisesti silmän- ja huultenympärysihoa hoitava kasvohoito, joka kiinteyttää, uudistaa sekä korjaa juonteita. Ihon uudistumisen ja elinvoiman ensisijaisena lähteenä hoidossa toimii kaviaari, kasvinkantasolut sekä retinoli. Hoito tarjoaa ryhtiä ja pitkäaikaista kosteutusta väsähtäneelle iholle.  Soveltuu kaikille ihotyypeille. 

BIOLINE DE-SENSE 90MIN

Ylellinen erikoiskasvohoito, joka rauhoittaa tehokkaasti ihoa, vahvistaa sen luonnollista suojabarriääriä, syväkosteuttaa ja vähentää ihon herkkyyksiä sekä punoitusta. Erinomainen valinta couperosaan ja ruusufinniin taipuvaiselle iholle. Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, kehon ja mielen harmonian sekä hyvänolon palauttavan BioAromas käsittelyn, rentouttavan hieronnan kasvo- ja dekoltee alueelle ( herkälle iholle nesteitä poistava hellävarainen hieronta joka edistää avaavaa ja rauhoittavaa vaikutusta ), seerumi, naamio ja loppuvoiteet.

BIOLINE DE-OX C EVOLUTION 90MIN

Tehokas antioksidantti kasvohoito, joka suojaa, kiinteyttää, kirkastaa sekä antaa uutta elinvoimaa. C-vitamiinia suurena pitoisuutena, kolmessa erimuodossa. Todellinen energiaboost iholle! Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen ja kuorinnan, lymfanestekiertoa vilkastuttavan BioAromas käsittelyn, erikoishieronnan, tehoseerumin, erikoisnaamion sekä loppuvoiteet.

BIOLINE AGE BEAUTY SECRET 90 MIN

Undaria merilevän ja kasvikantasolujen rikastuttama kokonaisvaltainen anti-aging kasvohoito, joka korjaa iän tuomia muutoksia sekä suojaa tulevilta vaurioilta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja sitä suositellaan eriyisesti väsyneelle, kimmoisuutensa menettäneelle ja stressaantuneelle iholle.  

BIOLINE MAN MINERAL AGE 75MIN

Miesten ihontarpeisiin suunniteltu MINERAL AGE – kasvohoito taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan, uudistaa ja antaa kasvoille terveemmän ja näkyvästi raikkaamman ulkonäön. Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen ja tehostetun kuorinnan, Bioaromaattisen rentouttavan sekä lymfanestekiertoa energisoivan käsittelyn, syväpuhdistavan Detox naamion, rentouttavan ja verenkiertoa elvyttävän hieronnan, tehoseerumin ja loppuvoiteen.

SOTHYS CRYO SILMÄNYMPÄRYSHOITO 45MIN

Virkistävä silmänympärysihonhoito, joka kiinteyttää, vähentää turvotusta ja tummuutta. Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kirkastavan kuorinnan, kiinteyttävän hieronnan sekä nestekiertoa aktivoivan erikoiskäsittelyn, cryo naamion sekä loppuvoiteen.

SOTHYS PERFECT SHAPE KAULAHOITO 45MIN

Ovaalihoito kaulan, kasvojen alaosan sekä dekolteen alueelle. Sinulle, joka haluat kohottaa kasvojenpiirteitäsi, kiinteyttää veltostunutta ihoa tai hoitaa leukalinjaa. Hoitovaiheisiin kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, napakoittava hieronta tehoseerumilla, siloittavan sekä kiinteyttävän kaksoisnaamion, hoitoseerumin ja loppuvoiteen. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme kaulahoitoa sarjahoitona.