Erikoiskasvohoidot

SWISSLINE YOUTH-MASTERS KASVOHOIDOT

SWISS GRAND PURE COLLAGEN

Kasvohoito sisältää PURE COLLAGEN FILM FACE & NECK -kollageeninaamion

Ylellisen nautinnollinen, ihon kuntoa voimakkaasti kohottava, kokonaisvaltainen premium-kasvohoito on verrattavissa non-invasiivisiin esteettisiin toimenpiteisiin ja se tuo iholle välittömiä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia. Kultaa, silkkiä, puhdasta 92% ihoidenttistä kollageenia, viimeisintä peptiditeknologiaa sekä kasvipohjaisia kasvutekijöitä… mitä muuta voi ihosi kaivata. Kasvohoito uudistaa ja virkistää nopeasti stressaantuneen ja väsyneen ihon. Ihoa kiinteyttävä, kasvolihaksiastimuloiva ja ryhdistävä 20 minuutin kasvohieronta viimeistelee hoitonautinnon. Kiinteyttävät, täyteläistävät ja säteilevän hehkuvat hoitotulokset näkyvät ihollasi välittömästi. Täydellistä huolenpitoa – tehokkainta well-age hoitoa alusta loppuun saakka.

SWISS VIRTUAL SURGERYI

IHOA KORJAAVA & UUDISTAVA KASVOHOTO

(IHANTEELLINEN POST-OPERATIIVINEN KASVOHOITO)

Ihon tasapainon palauttava ja ihosolujen uusiutumista voimakkaasti tukeva post-operatiivinen kasvohoito. Hoito keskittyy Swisslinen signatuurinaamion, Virtual Maskin ympärille. Kasvohoito tehostaa ihosolujen uusiutumista ja stimuloi soluaineenvaihduntaa. Uudistava hoito tavoittaa ja täyttää ihon tarpeet, tieteen, ammattimaisen ihonhoidon sekä tehokkaiden koostumustensa ansiosta. Täydellinen kasvohoito rasittuneelle ja kuormittuneelle iholle sekä ennen ja/tai jälkeen esteettisiä toimenpiteiteitä, laitehoitoja, dermabraasiota ja täyteainehoitoja.

SWISS LIFTING INFUSION

KIINTEYTTÄVÄ LIFTING KASVOHOITO

Kasvojen, kaulan ja decolteen ylellinen ja tehokas aikuisen ihon lifting-kasvohoito kiinteyttää ja täyteläistää rypyt sekä juonteet ainutlaatuisen tehokkaasti. Lifting-kasvohoito huomioi ikääntyneemmän ihon kaikki toiveet; ihon tarpeita vastaava AHA, BHA tai PHA-happokuorinta, puhdas merikollageeni, voimakkaasti ihoa kohottava Lifting Cure-ampulli sekä hyaluronihappo stimuloivat ja uudistavat ihoa syvätehoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Rentouttava, tehokkaasti kasvolihaksia stimuloiva hieronta vie sinut hetkeksi arjen ulottumattomiin. Hoidon jälkeen iho on silminnähden kiinteytynyt, syvätehoisesti kosteutettu, täyteläinen ja täynnä elinvoimaa.

SWISS BRIGHT

TEHOKKAASTI KIRKASTAVA DE-AGING KASVOHOITO

Kasvohoidon ihoa tehokkaasti kirkastavat happokuorinnat ja ihon ikääntymistä hidastavat aktiiviaineet yhdistettynä puhtaaseen C-vitamiininaamioon auttavat vaalentamaan, korjaamaan ja ennaltaehkäisemään ihon pigmenttimuutoksia sekä estämään niiden uudelleen syntymistä. Kasvohoito palauttaa kiinteyden ja jättää ihollesi aitoja säteileviä timantteja!

SWISS SMART

KASVOHOITO IKÄÄNTYMISEN ENSIMERKEILLE

Farmaseuttisesti luokitellut, ihon biologiaa kunnioittavat aktiiviaineet parantavat ihon kimmoisuutta kohdistuen täsmävaikutteisesti ihotyyppien eri ongelmiin. Tehokas ja yksilöllinen kasvohoito hyödyntää Swissline hoitolinjan ainutlaatuisia boostereita sekä signatuuriyhdisteitä ja toimii yhteistyössä ihon kanssa. Kasvohoito on ihanteellinen erityisesti stressin uuvuttamalle iholle. Älykäs ja nopea tapa saada iho näyttämään ja tuntumaan hetkessä hyvältä.

SWISS SMART MAN

KASVOHOITO MIEHELLE

Swiss Smart Man kasvohoito on suunniteltu erityisesti miehen ihon tarpeisiin ja parran alueelle hyödyntäen ainutlaatuisia Swissline Age Intelligence hoitolinjan tehokkaita boostereita sekä raikkaita, miehen iholle räätälöityjä signatuuriyhdisteitä. Se on älykäs ja nopea tapa saada iho näyttämään ja tuntumaan hetkessä parhaalta!

SWISS EYE SPECIALIST

Hoito sisältää PURE COLLAGEN EYE FILM -kollageeninaamion

Tämä kokonaisvaltainen erikoishoito vie silmänympärysihon hoidon uudelle tasolle ja poistaa ikääntymisen sekä väsymyksen merkit välittömästi. Puhdas 92% ihoidenttinen kollageeni täyteläistää silmänympärysihon kiinteäksi, sileäksi, kirkkaaksi ja täydellisen kosteutetuksi. Rypyt ja juonteet tasoittuvat samalla, kun silmänympärysiho saa vahvistusta myös sisältäpäin. Hoito voidaan tehdä erillisenä hoitona tai yhdistää mihin tahansa Swissline kasvohoitoon.

BIOLINE DETAILS OF BEAUTY KAVIAARI-RETINOLI

SILMÄN-/HUULTENYMPÄRYSIHON HOITO

Erityisesti silmän- ja huultenympärysihoa hoitava kasvohoito, joka kiinteyttää, uudistaa sekä korjaa juonteita. Ihon uudistumisen ja elinvoiman ensisijaisena lähteenä hoidossa toimii kaviaari, kasvinkantasolut sekä retinoli. Hoito tarjoaa ryhtiä ja pitkäaikaista kosteutusta väsähtäneelle iholle.  Soveltuu kaikille ihotyypeille. 

BIOLINE DE-SENSE

Ylellinen erikoiskasvohoito, joka rauhoittaa tehokkaasti ihoa, vahvistaa sen luonnollista suojabarriääriä, syväkosteuttaa ja vähentää ihon herkkyyksiä sekä punoitusta. Erinomainen valinta couperosaan ja ruusufinniin taipuvaiselle iholle. Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, kehon ja mielen harmonian sekä hyvänolon palauttavan BioAromas käsittelyn, rentouttavan hieronnan kasvo- ja dekoltee alueelle ( herkälle iholle nesteitä poistava hellävarainen hieronta joka edistää avaavaa ja rauhoittavaa vaikutusta ), seerumi, naamio ja loppuvoiteet.

BIOLINE MAN MINERAL AGE

Miesten ihontarpeisiin suunniteltu MINERAL AGE – kasvohoito taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan, uudistaa ja antaa kasvoille terveemmän ja näkyvästi raikkaamman ulkonäön. Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen ja tehostetun kuorinnan, Bioaromaattisen rentouttavan sekä lymfanestekiertoa energisoivan käsittelyn, syväpuhdistavan Detox naamion, rentouttavan ja verenkiertoa elvyttävän hieronnan, tehoseerumin ja loppuvoiteen.

SOTHYS CRYO SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Virkistävä silmänympärysihonhoito, joka kiinteyttää, vähentää turvotusta ja tummuutta. Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kirkastavan kuorinnan, kiinteyttävän hieronnan sekä nestekiertoa aktivoivan erikoiskäsittelyn, cryo naamion sekä loppuvoiteen.

SOTHYS PERFECT SHAPE KAULAHOITO

Ovaalihoito kaulan, kasvojen alaosan sekä dekolteen alueelle. Sinulle, joka haluat kohottaa kasvojenpiirteitäsi, kiinteyttää veltostunutta ihoa tai hoitaa leukalinjaa. Hoitovaiheisiin kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, napakoittava hieronta tehoseerumilla, siloittavan sekä kiinteyttävän kaksoisnaamion, hoitoseerumin ja loppuvoiteen. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme kaulahoitoa sarjahoitona.

EXUVIANCE RADIANCE PEEL

Uudistava retinolikuorinta kasvoille

Exuviance Radiance Peel on erittäin tehokas retinolipohjainen kuorinta. Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto. Se kuorii ihoa ja stimuloi uusien solujen tuotantoa, parantaa ihon rakennetta, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä. Retinoli sopii hyvin myös akneen taipuvaiselle tai rasvaiselle iholle. Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona kosmetologin ohjeiden mukaan. Noin 2–3 päivän kuluttua iho saattaa ruveta hilseilemään, mitä kestää muutaman päivän. Viikon kuluttua iho on täysin palautunut ja tuntuu kimmoisammalta ja sileämmältä. Hoitoon kuuluu ihonhoitopakkaus viikoksi, joka sisältää Exuviancen PHA:ta sisältäviä tuotteita. Käytäthän näitä tuotteita ohjeistetusti ihon palautumisen optimoimiseksi.

Exuviance Radiance Peel lyhyt:

Hoito pitää sisällään ihon alkupuhdistuksen, retinolikuorinnan sekä tuotepakkauksen

Exuviance Radiance Peel pitkä:

Hoito pitää sisällään ihon alkupuhdistuksen, hieronnan, seerumin, erikoisnaamiot, retinolikuorinnan sekä tuotepakkauksen

Hoidon jälkeen vältettäviä asioita:

  • urheilu kuorinta-aineen ollessa vielä iholla
  • sauna, kylpemistä 48 tuntia hoidon jälkeen
  • altistuminen UV-säteilylle kuorinta-aineen ollessa vielä iholla
  • hilseilevän ihon raapiminen, kynsiminen ja nyppiminen
  • ihokarvojen vahaus, ajaminen tai muu poistaminen kasvoilta viikon ajan