Hiuspalvelut

HIUSFIX on STUDIO EMMI:n tiloissa toimiva moderni ja rento parturikampaamoalan yritys joka tarjoaa taidolla ja tunteella hiuksillesi yksilöllistä sekä ajanmukaista hiusten muotoilua, värjäyksiä, vaalennuksia, teippipidennyksiä sekä muita hiusten käsittelypalveluita.

Hyvinvoiva hius on intohimomme ja kouluttaudumme jatkuvasti alan trendejä seuraten, jotta voimme tarjota sinulle aikaa kestäviä kampauksia, hiusmuotia, hiustenhyvinvointia ja opastusta. Käytössämme on ainoastaan korkealaatuisia ammattituotesarjoja kuten KEVIN.MURPHY, K18HAIR BIOMIMETIC SCIENCE, ELEVEN AUSTRALIA, CUTRIN AURORA, OPTIMA ja OLAPLEX.

Taataksemme juuri sinun hiuksillesi parhaan mahdollisen hoidon, suunnittelemme yhdessä palvelun sopivaksi ja ammattimaisen hiuskäsittelyn lomassa opastamme sinua oikeanlaisten kotihoitotuotteiden valinnassa ja käytössä.

Haluamme että kampaajalla käynti on muutakin kuin hiusten käsittelyä. Toivomme sinun rentoutuvan mukavassa seurassa ja nauttivan palasta omaa aikaa kiireettömästi osaavissa ammattilaisen käsissä.

” GOOD HAIR | GOOD MOOD | GOOD DAY ”