Kasvohoidot

EXUVIANCE BASIC 60MIN

Kompaktin mittainen hoitokokonaisuus, joka sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kulmien muotoilun, naamion, seerumin sekä loppuvoiteet.

EXUVIANCE SPECIAL 75MIN

Kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus, joka sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, tehostetun kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, kulmien muotoilun, rentouttavan ja verenkiertoa elvyttävän kasvo- sekä dekolteealueen hieronnan, naamion, seerumin sekä loppuvoiteet.

EXUVIANCE PREMIUM 90MIN

Täydellinen ihoa hellivä holistinen hoitokokonaisuus, joka sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, tehostetun kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, kulmien muotoilun, erikoishieronnan kasvo- ja dekolteealueelle, silmänympärysihoa energisoivan sekä siloittavan viileän erikoiskäsittelyn, erikoisnaamiot ( kasvot, silmänympärysiho, huulet ja kaula ), käsihieronnan ja hoitotuotteet sekä intensiivisesti vaikuttavat tehoaineet ja loppuvoiteet.

BIOLINE BASIC 60MIN

Kompaktin mittainen hoitokokonaisuus, joka sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, naamiot, seerumin sekä loppuvoiteet.

BIOLINE SPECIAL 75MIN

Kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus, joka sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, kulmien muotoilun, kehon ja mielen harmonian sekä hyvänolon palauttavan BioAromas käsittelyn, rentouttavan ja verenkiertoa elvyttävän kasvo- sekä dekolteealueen hieronnan, naamiot, seerumin sekä loppuvoiteet.

BIOLINE PREMIUM 90MIN

Täydellinen ihoa hellivä holistinen hoitokokonaisuus, joka sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, kulmien muotoilun, kehon ja mielen harmonian sekä hyvänolon palauttavan BioAromas käsittelyn, erikoishieronnan kasvo- ja dekolteealueelle, silmänympärysihoa energisoivan sekä siloittavan viileän erikoiskäsittelyn, erikoisnaamiot ( kasvot, silmänympärysiho, huulet ja kaula ), käsihieronnan ja hoitotuotteet sekä intensiivisesti vaikuttavat tehoaineet ja loppuvoiteet.

SOTHYS KAUSIHOITO 75MIN

Energisoiva happihoito kaikille ihotyypeille. Kausittain vaihtuvat vitamiini- ja mineraalipitoiset raaka-aineet sekä herkullisen hedelmäiset tuoksut tuovat virkistystä niin iholle kuin mielelle ja siksi se soveltuu erinomaisesti stressaantuneelle, väsyneelle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmienmuotoilun, rentouttavan hieronnan kasvo- ja dekoltee alueelle, erikoisnaamion, seerumin ja loppuvoiteet.