Laitekasvohoidot

TIMANTTIHIONTA

Timanttimikrohionta on ihoa uudistava, kirkastava sekä puhdistava laitteellinen kasvohoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Laitteen teho perustuu timanttihoitopäihin, yhdistettynä säädettävään alipaineimuun, joka yhdessä kuorii kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa huokosia sisältäpäin, aktivoi kollageenin tuotantoa sekä parantaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Hoito kiinteyttää ja heleyttää ihoa, sekä tekee siitä tasaisemman. Hoito pitää sisällää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, timanttimikrohionnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan, naamion, seerumin sekä loppuvoiteet.

ULTRAÄÄNI IHONPUHDISTUS

UÄ-ihonpuhdistus on tehokkaasti ja hellävaraisesti ihoa kuoriva sekä syväpuhdistava kasvohoito. Ultraääni poistaa iholta kuollutta solukkoa, puhdistaa, aktivoi aineenvaihduntaa, parantaa mikroverenkiertoa, vahvistaa sekä uudistaa ihoa. Hoito pitää sisällään ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, ultaääni kuorinnan ja ihonpuhdistuksen, aktiiviaineiden imeyttämisen, hieronnan pää/niska-hartia-dekoltee alueelle, naamion sekä loppuvoiteet. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille.

NEULATON MESOTERAPIA

Elektroporaatio eli neulaton mesoterapia on tutkitusti tehokas hoitomuoto, joka saa aikaan erinomaisia tuloksia ilman kipua, mustelmia tai infektio riskiä. Kemian nobelilla palkittu innovaatio on hyvä vaihtoehto injektiohoidoille.

Hoidossa solukalvot tehdään läpäisevimmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät imeytymään syvälle ihon erikerroksiin ilman että ihoon tehdään reikiä.

Liftaava ja äärimmäisen kosteuttava hoito, jossa tehoaineet räätälöidään ihontarpeidesi mukaan. Hoito kiinteyttää, poistaa turvotusta, häivyttää ryppyjä ja juonteita, kosteuttaa, uudistaa, liftaa, aktivoi kollageenin tuotantoa sekä solutoimintaa. Erinomainen hoitokokonaisuus, joka sopii kaikille ihotyypeille.

CARETECH RF-CRYO 

CARETECH RF-Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti kasvoille sekä vartalolle. Laitteen teho perustuu energiaan, joka johdetaan kivuttomasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin. 

Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, lymfanestekierto vilkastuu, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

Kasvojen yleisimpiä hoitoaihealueita ovat:

Otsan alue, sibelius ryppy, silmänympärysalueen iho, nasolabiaalipoimut, ”hamsteripussit”, leukalinja ja veltostunut kaulaniho.

Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen tai ne voidaan unohtaa kokonaan.

Hoitoa suositellaan sarjahoitona, tavoitteellisen ja pysyvämmän lopputuloksen saavuttamiseksi.