Laitekasvohoidot

TIMANTTIHIONTA

Tehokas ihoa uudistava, kirkastava sekä puhdistava laitteellinen erikoishoito kasvoille sekä vartalolle, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Laitteen teho perustuu timanttihoitopäihin, yhdistettynä säädettävään alipaineimuun, joka yhdessä kuorii kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa huokosia sisältäpäin, aktivoi kollageenin tuotantoa sekä parantaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Hoito kiinteyttää ja heleyttää ihoa, sekä tekee siitä tasaisemman.

ULTRAÄÄNI IHONPUHDISTUS

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, jonka vaikutus perustuu ultraääniaaltojen värähtelyyn.  Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtauksia sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista. Puhdistavan ominaisuuden lisäksi, ultraääni vahvistaa ihosolujen toimintaa ja verenkiertoa. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja sitä suositellaan mm. ihon uudistamiseen, epäpuhtauksien poistoon, rasvoittuvalle iholle sekä aknen hoitoon.

ULTRAÄÄNIHOITO + IHONPUHDISTUS

Tehokkaasti ihoa pehmittävä ja kosteuttava hoito aikuiselle iholle. Ultraääni aktivoi aineenvaihduntaa, parantaa mikroverenkiertoa, vähentää epänormaalia pigmentaatiota sekä uudistaa ja vahvistaa ihoa. Se saa aikaan tehokkaamman aktiiviaineiden imeytymisen, syvemmälle ihon pintakerrokseen. Hoito räätälöidään ihontarpeidesi mukaan ja hellävaraisuutensa vuoksi se sopii kaikille ihotyypeille. 

NEULATON MESOTERAPIA

Elektroporaatio eli neulaton mesoterapia on tutkitusti tehokas hoitomuoto, joka saa aikaan erinomaisia tuloksia ilman kipua, mustelmia tai infektio riskiä. Kemian nobelilla palkittu innovaatio on hyvä vaihtoehto injektiohoidoille.

Hoidossa solukalvot tehdään läpäisevimmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät imeytymään syvälle ihon erikerroksiin ilman että ihoon tehdään reikiä.

Liftaava ja äärimmäisen kosteuttava hoito, jossa tehoaineet räätälöidään ihontarpeidesi mukaan. Hoito kiinteyttää, poistaa turvotusta, häivyttää ryppyjä ja juonteita, kosteuttaa, uudistaa, kohottaa ja aktivoi kollageenin tuotantoa sekä solutoimintaa. Erinomainen hoitokokonaisuus joka sopii kaikille ihotyypeille.

CARETECH RF-CRYO 

Caretech RF-Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. Laitteen teho perustuu energiaan, joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin. 

Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.  

Hoito on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös ”harakanvarpaisiin” silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, ”hamsteripussit”, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen tai ne voidaan unohtaa kokonaan.