Ripset ja kulmat

RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.

BROW BOOST

Kulmien laminointi, eli muotoilukäsittely on yksi alan kuumimmista trendeistä. Kulmakarva laminoinnilla saavutetaan upea kasvojenkohotus helposti, vain ammattilaisen tekemällä kulmien muotoilulla ja värjäyksellä. Brow Boost käsittely antaa asiakkaalle huikean paljon erilaisia mahdollisuuksia muotoilla kulmiaan. käsittely tuo kulmakarvat upeasti esille luoden jopa tuplasti tuuheamman vaikutelman! Hoidossa käytetyt Wennberg Brow Boost-tuotteet on tarkoin Suomessa tutkittu turvalliseksi ja ovat vain ammattilaisten käytössä.

LASH LIFT

Lash Lift – palvelulla taivutamme luonnonripset kauniisti avartamaan katsetta. Se tuo helppoutta arkeen, ripset pysyvät taivutettuina useita viikkoja. Palvelu sopii kaikille, niin hennoille kuin vahvemmillekkin ripsille. Ehdoton suosikki ilman ripsihuoltojen sitovaa huoltoväliä!

CIAOBROW-HENNA KULMAT

Ciaobrow hennakulmat tekee kulmakarvoista näyttävät ja huolitellut, täysin luonnonmukaisesti! Väri kestää ihossa n. 1- 2 viikkoa ja karvassa n.6-8 viikkoa, siksi kutsumme Henna värjäystä ns. ”kevyt tatuoinniksi” sekä pitkäkestoiseksi värjäykseksi. Ciaobrow Henna värejä löytyy 12 kaunista sävyä, joita on mahdollista myös sekoittaa keskenään halutun sävyn aikaansaamiseksi. Käyttämämme värit sisältävät hydrolisoituja proteiineja, antioksidantteja sekä vitamiinikomplekseja, jotka todistetusti stimuloivat karvan kasvua. Ciaobrow metodi pitää sisällään puhdistuksen, huolellisen pohjustustyön, face mappingin, klassisen värjäyksen tai trendikkään värjäyksen käyttäen ombre tekniikkaa, jolla kulmien lähtökohdista saadaan tehtyä häivytetyt, kulmien vahauksen sekä hoito- ja viimeistelytuotteet.

Ciaobrow kulmien parhaita puolia:

Pitkäkestoinen ja huoliteltu brow look

Harventumien ja kolojen tasoittaminen

Kulmien epäsymmetrian korjaaminen

Suunnitellaan ja tehdään juuri sinulle täydelliset kulmakarvat!

Jälkihoito-ohjeet: Vältä puhdistusaineita, vettä, uimista ja saunaa 24h toimenpiteen jälkeen.