Vartalohoidot

CHAMPAGNE OF THE SEAS

Syvä rentouttava ”samppanja” hoito selälle. Itselämpiävä merimuta poistaa kuonaa ja mineralisoi ihoa. Hoito vilkastuttaa nestekiertoa sekä energisoi kehoa. Hemmoitteleva hoito pitää sisällään merellisen alkurentoutuksen, alkupuhdistuksen, kuorinnan, rentouttavan selän ja pään hieronnan, detox vaikutteisen merimutanaamion selälle sekä kosteuttavan loppuvoiteen kera rentouttavan elixiirin.

SEA HOLISTIC BOLUSHIERONTA

Merellinen Sea Holistic Bolushieronta selälle ja käsivarsille on erittäin rentouttava hoitokokonaisuus, jonka lempeä lämpö sekä aromaattiset laventelinkukat rauhoittavat kehoa ja mieltä. Kokonaisvaltainen ja hyvinvointia edistävä bolushieronta poistaa lihasjännityksiä sekä palauttaa kehon tasapainoa. Merisuolakide kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa, jonka jälkeen arvokkaat meren raakaaineet pääsevät imeytymään paremmin, tehden ihosta pehmeän. Hoito pitää sisällään merellisen alkurentoutuksen, kuorinnan, bolukset yhdistettynä klassiseen hierontaan, rentouttavan elixiirin sekä kosteuttavat ihonhoitotuotteet. Hoito on erinomainen lahjakorttihoito!

NORTHERN EXPERIENCE BODY TREATMENT

Northern Experience – vartalohoito on ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen elämyshoito, joka kuljettaa sinut pohjoiselle matkalle seesteiseltä metsäpurolta kuusimetsien läpi vakaille kallioille, revontulien alle. Hoitoa varten kehitetty Northern – Experience tuoteperhe kietoo sisäänsä aidot metsiemme tuoksut sekä kallisarvoisten raaka-aineiden hoitavan vaikutuksen, aitoja luonnonelementtejä unohtamatta.

Hemmotteleva hoitokokonaisuus pitää sisällään muunmuassa metsäisen jalkakylvyn, erikoiskuorinnan, rentouttavan ja ravitsevan kokovartalohieronnan päästä varpaisiin, vartalonaamion, ”hot & cold” käsittelyn luonnonkivillä sekä kehon ja mielen syvärentoutuksen viimeistelee äänimaljojen harmooninen sointumaailma.

Lopuksi tarjoillaan alkoholiton kuohuviini kera pienen purtavan ja saat hoidosta uniikin muiston mukaasi.

HOT STONE HIERONTA

Aistillinen ja hemmotteleva kuumakivihieronta on syvävaikuttava vartalohoito, joka tehdään lämpimillä kivillä ja öljyllä hieroen. Palelemisesta ja heikentyneestä verenkierrosta kärsivälle oivallinen valinta. Tämä on myös ihastuttava lahjakorttihoito.

SECRETS DE SOTHYS LUXUS

Rentouttava ja tehokas vartalohoito joka pitää sisällään uudistavan ja ravitsevan vartalokuorinnan + rentouttavan kokovartalohieronnan samettisen pehmeillä Secrets de Sothys vartalohoitotuotteilla.
Hoidon päävaikuttavana aineena käytetään Sothys ruusun parhaita kantasoluja, joilla on 360 asteen kiinteyttävä vaikutus entistä syvemmällä ihossa. Lumoavan hoitokokonaisuuden päätteeksi tarjoillaan alkoholiton kuohuviini.

KIINTEYTTÄVÄ CARETECH RF VARTALOHOITO

Caretech RF vartalohoito hyödyntää radiotaajuusenergiaa ja magneettipulsseja, saavuttaakseen turvallisia ja tehokkaita hoitotuloksia. Laitteen teho perustuu energiaan, joka johdetaan kivuttomasti ja tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin. Hoito kiinteyttää ihoa, kutistaa rasvasoluja ja lisää aineenvaihduntaa sekä poistaa turvotusta.

Vartalon yleisimpiä hoitoaihealueita ovat allit, vatsan alue, kyljet ja reidet.

AROMAHIERONTA

Aromahieronta on lempeä mieltä ja kehoa kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitomuoto. Hoito tehdään kasvipohjaisilla eteerisillä öljyillä, jotka valitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Aromahieronnan teho perustuu eteeristen öljyjen vaikutukseen imeytyä joko ihon tai hengitysteiden kautta verenkiertoon. Ne vaikuttavat myös hajuaistin kautta keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään, joka säätelee autonomisen hermoston toimintaa ja tunteita.

Hoidon vaikutuksia:

  • Energisoiva
  • Rauhoittava
  • Rentouttava
  • Stressiä lievittävä
  • Verenkiertoa aktivoiva
  • Detox vaikutteinen
  • Hormonitoimintaa tasapainottava
  • Immuniteettiä vahvistava

REIKIHOITO

Reikihoidossa välitetään universaalia elämänenergiaa, kevyesti hoidettavan päätä ja kehon eri osia koskettaen. Hoito tapahtuu vaatteet päällä ja sopii lempeytensä vuoksi kaikille.

Hoidon vaikutukset ovat yksilölliset, koska reikienergia menee aina sinne missä sitä eniten tarvitaan. Reikihoitoa käytetään mm. uupumuksen hoitoon, päänsärkyihin, kipujen lievitykseen, kehon ja mielen jännitystiloihin sekä tukihoitona vaikeille sairauksille.