Vartalohoidot

HOT STONE HIERONTA

Aistillinen ja hemmotteleva kuumakivihieronta on syvävaikuttava vartalohoito, joka tehdään lämpimillä kivillä ja öljyllä hieroen. Palelemisesta ja heikentyneestä verenkierrosta kärsivälle oivallinen valinta. Tämä on myös ihastuttava lahjakortti hoito.

SECRETS DE SOTHYS LUXUS

Rentouttava ja tehokas vartalohoito joka pitää sisällään uudistavan ja ravitsevan vartalokuorinnan + rentouttavan kokovartalohieronnan samettisen pehmeillä Secrets de Sothys vartalohoitotuotteilla.
Hoidon päävaikuttavana aineena käytetään Sothys ruusun parhaita kantasoluja, joilla on 360 asteen kiinteyttävä vaikutus entistä syvemmällä ihossa. Lumoavan hoitokokonaisuuden päätteeksi tarjoillaan alkoholiton kuohuviini.

KIINTEYTTÄVÄ CARETECH RF VARTALOHOITO

Caretech RF vartalohoito hyödyntää radiotaajuusenergiaa ja magneettipulsseja, saavuttaakseen turvallisia ja tehokkaita hoitotuloksia. Laitteen teho perustuu energiaan, joka johdetaan kivuttomasti ja tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin. Hoito kiinteyttää ihoa, kutistaa rasvasoluja ja lisää aineenvaihduntaa sekä poistaa turvotusta.