Tietoa meistä

STUDIO EMMI on kauneus- ja hyvinvointipalveluita tuottava yritys Varkaudessa. Tavoitteellinen ihonhoitomme takaa yksilöllisen ja asiantuntevan palvelun. Käytämme hoidoissamme laadukkaita ja tehokkaita ammattituotteita, laitteita sekä välineitä. Hoitolastamme voit ostaa myös ihonhoitotuotteita, joiden käytössä ja valinnassa opastamme sinua. Meiltä löytyy myös koulutetun hierojan palvelut vankalla kokemuksella ja pyrimme auttamaan sinua lihasjännitysten sekä tuki-ja liikuntaelinvaivojen hoidossa, rentoutusta unohtamatta.

HOITOTILA

Skandinaavinen hoitolamme sijaitsee Varkaudessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Rauhallisessa ja viihtyisässä hoitoympäristössä saat nauttia ainutlaatuisista ja kiireettömistä hoidoista.

AUKIOLOAJAT JA AJANVARAUS

Palvelemme ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan. Hoitoajanvaraus tapahtuu puhelimitse ja mikäli emme pääse vastaamaan, soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin.

MAKSUVÄLINEET

Visa, Visa Electron, Master Card, American Express,Maestro, JCB, V pay, China Union Pay, Smartum, ePassi sekä käteinen.

PERUUTTAMATTOMAT AJANVARAUKSET

Hoitoaika tulee perua viimeistään vuorokautta ennen sovittua ajanvarausta, muutoin laskutamme 50% peruuttamattomasta hoitovarauksen hinnasta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

SKY-Kosmetologi & Koulutettu Hieroja

Emmi Tulikanto-Karttunen